Skickliga hantverkare med kunden i fokus

Vi hanterar alla projekt med samma ambition och hängivenhet sedan vi grundades. Detta innebär att du kan förvänta dig lik hög kvalitet, service och hantverk som när vi utförde vårt första arbete för över 40 år sedan.

Vår expertis

Vi är ett fullservice takföretag i Helsingborg. Vårt team består av duktiga hantverkare och vi har den nödvändiga kunskap och expertis som behövs för att hantera ditt projekt, litet som stort.

Några av våra områden där vi kan hjälpa dig med är följande:

  • Hustak
  • Takbyte och reparation
  • Tak på kommersiella byggnader
  • Byte av fönster
  • Installation av dörrar
  • Renovation av ytterpanel
  • Installation av rännor
tegeltak takrenovering byte av tak helsingborg

Du kan lita på våra takexperter

Vi garanterar att du blir nöjd med din nya takinstallation. Vi tar stolthet i arbetet vi utför och förstår vikten av din investering. Därför gör vi jobbet på rätt sätt, varje gång. Hade vi utfört arbeten dåligt så hade vi inte funnits så här lång tid.

Vi erbjuder den bästa  kvalitén på tak,ytterpaneler, fönster och rännor i Helsingborg. Om du fortfarande inte är övertygad så är vi ett fullt licenserat, försäkrat och certifierat företag som du kan lita på. Vi använder bästa möjliga material för att säkerställa att ditt projekt blir exakt så som du tänkt dig. Med tak, fönster och ytterpaneler som är installerade på rätt sätt kommer ditt hem att hålla värmen bättre under vinter och hålla sig svalare under sommaren.

Hembesök i din fastighet inför din köksrenovering?

Trygghet i en tuff bransch

Vi strävar efter att vara det trygga valet för dig som behöver ha hjälp med ditt takproblem. Utan att vara ett serviceinriktat företag med nöjda kunder hade va inte överlevt tills idag.

Vi tar oss an alla uppdrag med samma passion och strävar alltid efter att försöka bli bättre. Detta har lett till goda resultat och nöjda kunder oavsett vilken typ av projekt vi tar oss an. Vilka tjänster vi erbjuder kan du läsa mer om här.

nytt tak helsingborg sommar takrenovering