Våra takexperter i Helsingborg

Vi är stolta över att leverera en fantastisk takservice med långvariga resultat till alla möjliga byggnader och hem i Helsingborg. Vårt mål är att leverera resultat som möter behoven hos våra klienter. Vi designar och levererar skräddarsydda lösningar för både nya byggprojekt och andra äldre byggnader. Hos oss så finner du firman som kan hjälpa dig, och vi vet att du kommer att älska vårt arbete.  Här har du pålitliga takläggare i Helsingborg. Genom åren så har vi levererat en hög kvalitet och professionalism till tusentals hem i Helsingborg. Våra takläggare kan återuppliva ditt hem genom att lägga ett nytt tak och höja värdet på köpet. Vi är redo att hjälpa dig med ditt projekt, kontakta oss idag!

Byta tak i Helsingborg

För många låter ett byte av tak som en jobbig uppgift som är svår att navigera. Inte nog med att du förmodligen har ett gammalt tak som antingen läcker, skadat eller kanske bara slitet, nu behöver du även oroa dig över att hitta bra takläggare som kan göra jobbet på ett bra sätt utan att kosta dig en förmögenhet. Det är där vårt team av takläggare i Helsingborg kommer in.

Vi tror på att byta tak inte behöver vara så svårt. Därför erbjuder vi snabb och gratis offert till alla takprojekt. När du kontaktar oss så kan vi även boka in ett hembesök där en kvalificerad takläggare kan diagnostisera ditt takproblem och identifiera lösningarna.

När ditt tak behöver bytas så vill du veta med säkerhet att rätt personer utför arbetet. Med över 40 års erfarenhet i Helsingborg och närliggande område så har vårt team byggt ett starkt rykte som en av de mest pålitliga takläggarna i Helsingborg.

 

 

Takreparation i Helsingborg

Läcker ditt tak? Eller har upptäckt att elräkningen blivit högre? Det kan vara så att du behöver en takreparation från en takexpert. Vi vet att takreparationer inte är roliga att ha att göra med. De dyker alltid upp när det som minst passar och de lägger bara till ännu en grej på din att göra lista. Lyckligtvis så finns vårt skickliga team av takexperter för att hjälpa dig bocka av det från din lista. Vi är stolta över att leverera överlägsen service till alla våra kunder, och vi kommer att göra allt vi kan för att lösa ditt problem och ge dig lugn och ro.

Vi har sett alla möjliga takproblem du kan tänka dig under våra 40+ år av takläggning, och det finns ingen reparation vi inte klarar av. Det spelar ingen roll om någon har lagt ditt tak felaktigt, om dina takpannor behöver ersättas eller om du har en jobbig läcka som du behövt fixa under en tid nu, så finns vårt erfarna team av takexperter här för att hantera ditt problem. 

Kontakta oss idag för en gratis offert på din takreparation. Vi skickar iväg en takexpert som inspekterar ditt tak och diagnostiserar problemet.

hammare tak takrenovering helsingborg

Vad kostar ett nytt tak?

Installation av takrännor

Takrännor är en viktig komponent för att skydda din fastighet från vattenskador. När en takränna inte är installerade på rätt sätt så kan det kosta dig flera tusentals kronor i reparationer varje år. Speciellt för oss som bor i Helsingborg där det hårda klimatet med snö, is och regn kommer att kräva mycket av dina takrännor.

Slipp extra kostnader varje år genom att låta professionella installera takrännorna åt dig. Vårt team kan installera hållbara, hög kvalitativa takrännor som klarar av Helsingborgs-klimatet. Kontakta oss idag för att få en offert.